Hae jäseneksi!

Agility Sport Team ry järjestää jäsenkatselmuksen seuran jäseniksi haluaville 4S Agility -hallissa (Läntinen Teollisuuskatu 6, Espoo) sunnuntaina 26.2. Jäsenkatselmus on tarkoitettu ratavalmiille koirakoille ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneille aktiivisille henkilöille. Katselmukseen osallistuvat valitaan hakemusten perusteella.

Täytä hakemus 17.2. kello 19.00 mennessä osoitteessa: https://tinyurl.com/ast-jaseneksi

Katselmukseen hyväksytyille lähetetään kutsu sekä tarkempia tietoja aikataulusta, paikasta ja muista käytännön asioista. Jos sinulla on kysyttävää voit olla yhteydessä jäsensihteeriin jasen@agilitysportteam.fi

Huom! Jo kisaava tai aiemmin kisannut ohjaaja voi hakea AST:n jäseneksi milloin tahansa täyttämällä jäsenhakemuksen ja ilmoittamalla kisatulokset hakulomakkeella.

Julkaistu 8.2.2023