Agilitykurssit seuran ulkopuolisille – hae nyt!

AST järjestää agilityn alkeis- ja jatkokurssit maanantaisin 8.5.–12.6. ja torstaisin 4.5.–15.6. (ei helatorstaina 18.5.). Kurssit pidetään AST:n aidatulla kentällä Espoon Puolarmetsässä. Hakuaikaa on sunnuntaihin 2.4. asti.

Kursseille otetaan yhteensä 20 koirakkoa, jotka jaetaan neljään eri ryhmään. Kouluttajina toimivat AST:n jäsenet.

Eri ryhmien treeniajat ovat kello 18.00–19:30 sekä kello 19:30–21:00.

Kurssin hinta on 120 euroa ja se sisältää kuusi koulutuskertaa (1h 30min / 5 koirakkoa).

Kurssille osallistuvan koiran on oltava terve ja rokotettu, iältään vähintään kuusi kuukautta, hallinnassa vapaana ohjaajalla, vieraiden käsiteltävissä ja palkattavissa namilla tai lelulla. Kursseilla edetään kunkin koirakon tason mukaan, joten hakijoiksi ovat tervetulleita kaikki koirakot vasta-alkajista möllitasoisiin.

Ilmoittaudu osoitteessa: https://forms.gle/2QbBekP8qpp7MzXZ8