Jäseneksi?

AST on Espoossa toimiva jäsenmäärältään pieni agilityseura, jonka jäsenet ovat aktiivisia kilpailijoita tai harrastajia. Uudet koirakot voivat hakea toimintaamme alkeis-jatkokurssien aikana tai kurssin jälkeen. Jo agilityä entuudestaan harrastavia ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneita otetaan mukaan ns. katselmusten kautta ja kisaavia suoraan.

Jäsenyyttä hakevat ovat alkuun noin 3-6 kuukautta koejäseninä, jonka jälkeen heidät hyväksytään varsinaisiksi jäseniksi.

 

Jäsen osallistuu aktiivisesti seuran toimintaan toimikuntien ja talkoiden kautta.  Toimikuntia on seuraavasti: kilpailutoimikunta, kurssitoimikunta, kenttätoimikunta sekä hallitus. Yhdistyksessä on talkoovelvoite, jolla saa treenipaikan kesäksi Puolarmetsän kentälle ja talveksi sisähalliin (talvella koulutukset ovat olleet Espoossa Juvanmalmilla sekä Lohjalla).

Jäsenen jolla on treenipaikka viikkoryhmissä, tulee edustaa agilitykilpailuissa AST:tä (poikkeuslupa hallitukselta).

Koejäsenelle tarjotaan maksullista treenipaikkaa ja koejäsenyyden aikana seurataan aktiivisuutta talkootyöskentelyssä.

Puolarmetsän kenttä on käytettävissä omatoimiharjoitteluun avainpanttia vastaan: koejäsenillä treeniryhmäpaikka (etenkin aloittelevat) ja talkoihin osallistuminen mahdollisuuksien mukaan. Jäsenille kentänkäyttöoikeus talkoovelvoitteella (talkoovelvoitteessa määritelty, aiemmin puolet) eli talkoovelvoitteen suorittaneille maksutta ja kentänkäyttömaksulla.

Talkoo-ja toimikuntatyöllä saadaan yhdistykselle tuloja, järjestetään koulutuksia ja kursseja sekä ylläpidetään kenttää ja esteitä. Jäsenille on tarjotaan koulutusta seuran omilla kouluttajilla sekä ulkopuolisilla. Harjoittelu on edullisempaa kuin yksityisillä.

 

Täytä hakulomake, mikäli kiinnostuit!

 

Sääntöjen mukaan (Yhdistys-sivuilta linkki sääntöihin): ”Yhdistyksen varsinaiseksi- tai koejäseneksi voi liittyä jokainen hyvämaineinen henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoitusta. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet yhdistykseen hakemuksen perusteella kokouksessaan yksinkertaisella enemmistöllä. Hallitus voi hyväksyä jäsenet ensin koejäseneksi määräämäkseen ajaksi. 

Varsinaiset jäsenet suorittavat yhdistykselle vuotuisen jäsenmaksun, jonka suuruus määrätään vuosikokouksessa. Uudet jäsenet suorittavat yhdistykselle liittymismaksun, jonka suuruus määrätään vuosikokouksessa. Jäsen sitoutuu osallistuessaan agilitykilpailuihin koiransa kanssa, joka osallistuu ASTn järjestämään vakituiseen koulutukseen, edustamaan Agility Sport Team AST ry:tä. Hallitus voi halutessaan myöntää erivapauksia edustamiseen liittyvissä asioissa.”

 

Hae jäsenyyttä?

Seuraa koulutukset- sivua tai Facebook-sivujamme, jossa tiedotamme  alkeiskursseistamme!

 

Jäsenmaksut 2022

  •  Varsinainen jäsen 50 euroa

  • Nuorisojäsen (alle 18-vuotias) 25 euroa

  • Liittymismaksu 80 euroa

Jäsensihteerin yhteystiedot:
jasen(at)gmail.com