Kilpailut

Agility Sport Team AST ry järjestää vuosittain virallisia ja epävirallisia agilitykilpailuja, rally toko -kilpailuja sekä muita tapahtumia.

 

Kilpailuja järjestetään AST:n omalla kentällä Espoon Puolarmetsässä. Hiekkapohjainen kenttä on aidattu. AST:n kentällä on kaikkien käytettävissä WC (ulkovessa). Vesipiste kuitenkin puuttuu.

 

Pysy kuulolla, ensi kevään kisat päivitetään lähempänä ajankohtaa tälle sivulle! Kilpailuista ilmoitetaan myös Facebookissa sekä nettisivujemme Ajankohtaista-osiossa.

Viralliset agilitykilpailut

TUOMARI PERUUNTUNUT. KISAT SIIRTYVÄT SYKSYYN!

Epäviralliset agilitykilpailut

Jotta harjoituskilpailut voidaan järjestää 4.6., on järjestävä yhdistys rajannut osallistumisoikeuden vain rekisteröityjen agilityseurojen jäsenille, joilla on voimassa oleva lisenssi (kilpailu- tai harrastajalisenssi). Jokaisen osallistujan on varauduttava todistamaan edellytykset osallistumiselleen. Tapahtuma ei ole Suomen agilityliiton alainen. Etelä-Suomen aluehallintovirastosta on varmistettu, ettei tapahtumaa ole tämän hetkisten viranomaismääräysten puitteissa kiellettyä järjestää.
Osallistujat sitoutuvat noudattamaan kaikkia viranomaisten määräyksiä ja järjestäjän antamia ohjeita, sekä noudattamaan erityistä varoivaisuutta. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan.
Kilpailupaikalle saavat tulla vain ilmoittautuneet täysin oireettomat henkilöt tai muut täysin oireettomat välttämättömät henkilöt. Tapahtumassa ei saa olla yleisöä, joten ainoastaan koira ja ohjaaja voivat olla kilpailualueella (alaikäisillä osallistujilla voi olla mukanaan huoltaja sekä paraurheilijoilla avustaja).
Rataantutustumisen aikana osallistujien on käytettävä kasvomaskia ja pidettävä riittävää (1-2 metrin) turvaväliä muihin. Oman kilpailusuorituksen aikana ei tarvitse käyttää maskia. Tutustumiset järjestetään pienissä ryhmissä. Osallistujat saavat tapahtuman aikataulun etukäteen ja paikalla saa olla vain omien suoritusten kannalta välttämättömän ajan. Järjestäjä voi rajoittaa osallistujamäärää ja sulkea ilmoittautumisen ennen ilmoittautumisajan päättymistä.
Kilpailuluokat:
Supermöllit (kolme hyppykorkeutta, radalla putkia ja hyppyjä): XS ja S: 10cm, M: 20 cm, sL ja L: 30 cm
Möllit (kolme hyppykorkeutta, radalla ei ole keinua, pussia, rengasta eikä keppejä ): XS ja S: 10cm, M: 30 cm, sL ja L: 40 cm
Kilpailevat (5 hyppykorkeutta): XS: 10 cm, S: 20 cm, M: 30 cm, SL: 40 cm, L: 50 cm
Mölliluokat kilpaillaan järjestyksessä M-L-S ja kisaavat M-sL-L-XS-S
Kilpailut käydään vain etukäteen ilmoitetuilla rimakorkeuksilla.

Kilpailut käydään samanaikaisesti kahdella vierekkäisellä kentällä, jotka ovat aidattuja. Kenttien välissä on väliaidat ja näkösuojaa. Autot saa parkkeerattua kentän välittömään läheisyyteen.

Parkkipaikalta katsottuna oikeanpuoleisella kentällä aloittaa kilpailevat kello 18.00 ja vasemman puoleisella kentällä aloittaa supermöllit samaan aikaan.

 

Lähtölistat ja alustavat aikataulut

Match Show

Koronarajoitusten vuoksi Match Show 30.5. on siirretty. Lisätietoa ja kisojen uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Muut

Jäsenten seuranmestaruus 4.9.2021