nASTa-skabat kisataan 21.5.

Jotta harjoituskilpailut voidaan järjestää korona-turvallisesti, on järjestävä yhdistys rajannut osallistumisoikeuden vain rekisteröityjen agilityseurojen jäsenille, joilla on voimassa oleva lisenssi (kilpailu- tai harrastajalisenssi). Jokaisen osallistujan on varauduttava todistamaan edellytykset osallistumiselleen.

Tapahtuma ei ole Suomen agilityliiton alainen.

Etelä-Suomen aluehallintovirastosta on varmistettu, ettei tapahtumaa ole tämän hetkisten viranomaismääräysten puitteissa kiellettyä järjestää. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan kaikkia viranomaisten määräyksiä ja järjestäjän antamia ohjeita. Kilpailupaikalle saavat tulla vain ilmoittautuneet täysin oireettomat henkilöt tai muut täysin oireettomat välttämättömät henkilöt. Tapahtumassa ei saa olla yleisöä, joten ainoastaan koira ja ohjaaja voivat olla kilpailualueella (alaikäisillä osallistujilla voi olla mukanaan huoltaja sekä paraurheilijoilla avustaja).

Rataantutustumisen aikana osallistujien on käytettävä kasvomaskia ja pidettävä riittävää (1-2 metriä) turvaväliä muihin. Oman kilpailusuorituksen aikana ei tarvitse käyttää maskia. Tutustumiset järjestetään pienissä ryhmissä.

Osallistujat saavat tapahtuman aikataulun etukäteen ja paikalla saa olla vain omien suoritusten kannalta välttämättömän ajan. Järjestäjä voi rajoittaa osallistujamäärää ja sulkea ilmoittautumisen ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Kilpailuluokat:
Supermöllit (kolme hyppykorkeutta, radalla putkia ja hyppyjä): XS ja S: 10cm, M: 20 cm, sL ja L: 30 cm
Möllit (kolme hyppykorkeutta, radalla ei ole keinua, pussia, rengasta eikä keppejä ): XS ja S: 10cm, M: 30 cm, sL ja L: 40 cm
Kilpailevat (5 hyppykorkeutta, radalla kaikki kontaktiesteet): XS: 10 cm, S: 20 cm, M: 30 cm, SL: 40 cm, L: 50 cm

Kilpailut käydään pienimmästä kokoluokasta suurimpaan.Koirien alaikärajat ovat: supermölleissä 12kk, mölleissä 15kk ja kilpailevissa 18kk. Kilpaileva koira saa osallistua alle 12-vuotiaan lapsen kanssa myös mölliluokkiin.

Hinnat: 1 startti 8e, 2 starttia 15e, 3 starttia 20e, 4 starttia 25e (starttien lukumäärä ohjaajakohtainen)Kilpailut käydään samanaikaisesti kahdella vierekkäisellä kentällä, jotka ovat aidattuja. Kenttien välissä on väliaidat ja näkösuojaa. Autot saa parkkeerattua kentän välittömään läheisyyteen. Parkkipaikalta katsottuna oikeanpuoleisella kentällä aloittaa kilpailevat klo. 18.00 ja vasemman puoleisella kentällä aloittaa supermöllit klo. 18.00. Mölliluokka alkaa supermöllien jälkeen samalla kentällä.

LINKKI ilmoittautumislomakkeeseen (ilmo avoinna 19.5. klo 19 saakka):
https://forms.gle/dh1z9siLWfgedwQF7