Save the date! Epiksiä tulossa!

Agility Sport Team järjestää kolme epävirallista nASTa-skabaa vuonna 2021. Epiksiä kisaillaan ulkona Puolarmetsän kentällä perjantaina 7.5., perjantaina 4.6. sekä lauantaina 21.8. Luokkina supermöllit, möllit ja kisaavat kaikissa viidessä kokoluokassa (XS & S, M, SL & L).


Kilpailut käydään samanaikaisesti kahdella vierekkäisellä kentällä (20x40m), jotka ovat molemmat aidattuja ja kenttien välissä kulkee väliaita sekä näkösuojaa. Kentät ovat valaistuja ja hiekkapohjaisia. Autot saa parkkeerattua kentän välittömään läheisyyteen.

Ota tapahtumasivut Facebookissa seurantaan niin kuulet ensimmäisena mitä on luvassa!
Perjantai 7.5.
Perjantai 4.6.
Lauantai 21.8.

Huom! Tapahtuman toteutumiseen vaikuttaa mahdolliset rajoitukset koronaviruksen suhteen.

Julkaistu 19.3.2021